Klik hier voor de webshop van Gennep

Klik hier voor de webshop van Boxmeer

Verberg filters

Ruilen/Retour

Ruilen/Retour:

U kunt artikelen die u online in de webshop gekocht heeft ruilen of retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. 

Het enige wat u moet doen is de artikelen in oorspronkelijke staat onbeschadigd en in de originele doos/verpakking terug zenden. 

U vult het retourformulier in (zie onderaan deze tekst), knip het onderste strookje van het retour formulier af en plak het strookje op het pakket en stuur het pakket retour naar Flirt Damesmode.

Wanneer je ervoor kiest de bestelling te retourneren in de winkel, neem dan het retourformulier mee dat bij de bestelling zit. Je krijgt vervolgens het aankoopbedrag via de bank of paypal terug. Bij retournering in de winkel is het ook mogelijk het artikel meteen te ruilen voor een ander artikel, mocht er een prijsverschil zijn dan kan dit gelijk verrekend worden.

Binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending behandelen wij de zending en betalen wij het aankoopbedrag terug.

Voorwaarden  Ruilen en Retourneren

1. De artikelen, welke u wilt ruilen/retourneren, moeten per omgaande,doch uiterlijk binnen 14 dagen retour bij ons binnen zijn. 

2. Ruilingen/retouren die niet binnen de gestelde termijn bij ons binnen zijn, worden niet door ons geaccepteerd.

3. De artikelen moeten in de originele verpakking/doos worden geretourneerd of in een andere goede verpakking. De artikelen  worden niet teruggenomen indien het artikel
   a. gedragen en/of gewassen is,
   b. uzelf hebt getracht een gebrek te herstellen en 
   c. de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd. 

4. Uit hygiënisch oogpunt vragen wij u om badkleding/ondergoed alleen te passen met ondergoed aan.

5. Alleen goederen die via Flirtdamesmode.nl zijn gekocht mogen worden geruild of worden geretourneerd.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na binnenkomst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hieronder kunt u het retourformulier downloaden:

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Flirt Damesmode

De collectie in de maten 34 t/m 46 wordt steeds actueel gehouden door o.a. de merken Maicaz, Zizo, Five Units, Zoso fashion, Freequent, One two luxzuz, Lady Day, LTB jeans, Vila, K-Design, Paz Torras, Yest & La Strada. Regelmatig komen hier ook nieuwe merken bij. 

Onze klanten komen overigens niet alleen voor de brede en trendy collectie, ook voor de goede service. "We proberen onze klanten te begeleiden bij het vinden van een passende outfit, door ze te voorzien van goed advies en persoonlijke aandacht, in de winkel maar ook via de webshop."

 

 

Winkel

Flirt Damesmode vind je aan de Steenstraat 86 in Boxmeer. Je kunt er rustig rondkijken voor een sportieve outfit voor overdag of een mooie jurk voor het feest in de avond. 

Met een brede en trendy collectie biedt Flirt voor elke vrouw wat wils, of ze nu op zoek is naar een chique outfit, een feestelijke jurk of een casual spijkerbroek. Voor elke gelegenheid hangt er wel iets tussen.

© 2024 | Website gemaakt door Nieky van Arensbergen | All rights reserved.

Contact

Flirt Damesmode
Steenstraat 86
5831 JH Boxmeer
Tel: +31(0)485-785754
Kvk 12056713
info@flirtdamesmode.nl

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen